Nieuws

Aantal nieuwsberichten: 72
Schenk een kamerplant aan Elzenhof - 20/02/2018

Een tweede leven voor je kamerplanten? Schenk je plant(en) en help zo mee aan de vergroening van ons gebouw. 

 

OPENING/OUVERTURE Boeren & Buren/La Ruche qui dit Qui - 23/01/2018

NLBoeren & Buren komt weer naar het Elzenhof! Het is een tijdje stil geweest rond de Buurderij van Elsene maar binnenkort strijken de Boeren & Buren weer elke week neer in het Elzenhof.
Vrijdag, 2 februari 2018, vanaf 17.00 u vieren wij de heropening van de Buurderij Elzenhof met heerlijke proevertjes ! Allen daarheen.

FR La Ruche qui dit oui rentre à l'Elzenhof ! Pendant quelques mois la Ruche d'Ixelles a été en vacances, mais bientôt les producteurs locales s'installeront chaque semaine dans GC Elzenhof.
Vendredi 2 février 2018, à 17.00 h nous célébrons la réouverture de la Ruche Elzenhof avec de délicieuses dégustations! Á Bientôt.

Vernissage: Class of '17 - 08/01/2018

NL Deelnemers aan de fotoworkshops in GC Elzenhof in 2017 tonen hun werk.

EN Students of the photo workshops that took place in GC Elzenhof in 2017 show their final works.

Tweede inzameldag Babytheek - 29/11/2017

GC Elzenhof is net gestart met een crowdfunding campagne voor het opstarten van de allereerste Babytheek! De Babytheek wordt een bibliotheek – een uitleendienst dus - van babyspullen.      
Heb je thuis nog babyspullen liggen die je aan de BABYTHEEK wil schenken? Super! We organiseren een tweede INZAMELDAG op zaterdag 9.12 tijdens Café-O-Lait (10u-12u).

Kerstmarkt/Christmas Market Den Teirling - 29/11/2017

NL Gezellige kerstmarkt met live muziek, heerlijk eten en creatieve standhouders.
EN Community Christmas market with artisanal creations, food & music. 

Easy Vegan-month: Potluck/Auberge Espagnole - 14/11/2017

EN November is EVA's 'Easy Vegan-month'... An ideal moment to organise a delicious Potluck in Elzenhof! Everybody welcome!
NL In november is het EVA's 'Easy Vegan-maand'. Een uitgelezen moment om een heerlijke Potluck in Elzenhof te organiseren. Iedereen welkom!

Cooking with Abu van start/démarre! - 14/11/2017

NL Ook deze winterperiode draait Cooking with Abu op volle toeren. GC Elzenhof is deze keer partner. Help jij ons ook om de Brusselse winter wat zachter te maken?
FR Cet hiver, Cooking with Abu tourne à plein régime ! GC Elzenhof est cette fois-ci partenaire. 

Tweede inzameldag Babytheek - 24/10/2017

GC Elzenhof is net gestart met een crowdfunding campagne voor het opstarten van de allereerste Babytheek! De Babytheek wordt een bibliotheek – een uitleendienst dus - van babyspullen.       
Heb je thuis nog babyspullen liggen die je aan de BABYTHEEK wil schenken? Super! We organiseren een tweede INZAMELDAG op zaterdag 9.12 tijdens Café-O-Lait (10u-12u).

KA Etterbeek & Piazza nemen GC Elzenhof in - 24/10/2017

Voor de derde maal is het cultureel laboratorium Piazza dell’Arte eind oktober neergestreken in GC Elzenhof. Een week lang nemen ze het huis in en werken ze met de leerlingen van de 2de en 3de graad Humane Wetenschappen van KA Etterbeek rond een thematisch kunstatelier. Dit jaar is het onderwerp “Tijd”. Iedereen welkom op het toonmoment op vrijdag 27.10.

Decoreren iets voor jou? - 04/10/2017

Ben jij ook zo iemand die graag sfeer creëert in huis door een boeketje hier, een leuke lamp daar of een mooi tapijt hier en schattige kussens daar? Of ben je iemand die wel wat meer praktijk wil opdoen wat binnenhuisinrichting betreft?

Pages