Café Congé Argentina

27.6.2019

Café Congé Argentina

NL- Tijdens Café Congé Argentian vormt de tuin van GC Elzenhof het decor voor een bruisende party in tropische sferen. Een zomers feestje om niet te missen!

EN- During Café Congé Argentina GC Elzenhof's garden will be transformed into a vibrant tropical party scene. This summer party is not to be missed. Be there!

Dit jaar slaan we de handen in elkaar met Medex Museum. In het kader van hun project Le tour du monde en 183 assiettes’ belichten zij de 183 nationaliteiten die Brussel rijk is. Via verschillende kunstvormen (literatuur, poëzie, muziek, beeldende kunst, eten, theater) laten zij bezoekers een denkbeeldige reis maken naar het betreffende land.

Op 27 juni komen ze naar Elzenhof en belichten we samen Argentinië. Vanaf 16u brengen Dj’s je in de sfeer van het land en kunnen kinderen deelnemen aan allerlei leuke workshops (patronen verven op stoffen, een tipi maken, fruitijsjes maken). Verder kan je het echte’ Argentinië ontdekken d.m.v. een expo, een interactieve lezing, een ambachtenmarkt en kortfilms. Om 19u kan je een Argentijnse dansinitiatie volgen. Tussen 20 en 22u voorzien we twee concertjes en nadien een Dj die iedereen aan het dansen zal brengen! En als kers op de taart zorgt Medex voor een heerlijke Argentijnse menu met bijpassende drankjes.

Algemene informatie

Thema: 
Podium
Wanneer: 
27.6.2019
van 16:00 tot 23:59
Waar: 
Gemeenschapscentrum Elzenhof vzw
Kroonlaan 12
1050 Elsene
Extra info: 
Gratis Met de steun van de burgemeester, de schepen van Nederlandstalige cultuur en de leden van het college en de Raad van de gemeente Elsene.
Prijs: 
Gratis

Café Congé Argentina

Prijs

Gratis

Reservatie

GC Elzenhof
tel 02 648 20 30
elzenhof@vgc.be

Waar

Gemeenschapscentrum Elzenhof vzw
Kroonlaan 12
1050 Elsene

Bereikbaarheid

tram 81, 83; halte Mouterij bus 38, 95 en nachtbus N08; halte Blyckaerts bus 80; halte Troon bus 59; halte Wery