Activiteiten

Activiteiten: 56

Pages

Workshop Bier brouwen 20.04
20.4.2019
Stap voor stap zal je leren hoe bier gebrouwen wordt. Je krijgt uitleg over zelf gebrouwen biertjes. Natuurlijk mag je die ook proeven! We voorzien ook een kleine lunch.
GC Elzenhof
Elsene
Educatief
DIY: Etherische oliën voor beginners
23.4.2019
De mogelijkheden van etherische oliën zijn eindeloos. Maar hoe gebruik je ze nu op de juiste manier? Hoe kan je een simpele luchtverfrisser maken of je eigen eau de toilette? En welke etherische oliën mag je bij kleine kinderen gebruiken, Eva Engels licht alvast een tipje van de sluier op en leert ons een aantal basisgebruiken met etherische olie.
GC Elzenhof
Elsene
Educatief
Yoga Pauze - niveau II
16.1.2019 - 24.4.2019
Yoga geeft je meer energie en ontspant je. Het brengt je geest en lichaam op een beter peil. In de lessen doen we stretching, ademhalingsoefeningen en asana's. We eindigen met een meditatieve relaxatie. Niveau gevorderden.
GC Elzenhof
Elsene
Educatief
Yoga Pauze - niveau I
16.1.2019 - 24.4.2019
Yoga geeft je meer energie en ontspant je. In de lessen doen we stretching, ademhalingsoefeningen en asana's. We eindigen met een meditatieve relaxatie. Niveau beginners.
GC Elzenhof
Elsene
Educatief
DIY: Letterwerk
24.4.2019
Zeg het met woorden. Een origineel cadeautje om te geven of te hebben. Zonder zelf kalligraaf te zijn, toveren we met letters op een houten ondergrond.
GC Elzenhof
Elsene
Educatief

Pages