Bar

Bar (c) Lilutch

Een open huis met bar vol activiteiten

Elzenhof is een open huis voor mensen uit de wijk. Onze bar en aangrenzende tuin zijn dan ook ideale ontmoetingsplekken!  

Elke donderdag houden vrijwilligers de bar open van 18 tot 23u, behalve op feestdagen en tijdens de zomersluiting van Elzenhof. 

Drank en soep zijn te verkrijgen aan democratische prijzen. 

Je kan er komen relaxen, ontmoeten, deelnemen aan onze activiteiten (zie hieronder) of onze Elzenhof Gazet lezen. Er is een kinderhoekje en er zijn gezelschapsspelen verkrijgbaar. 
 

Zomerbar

Tijdens de maand juni is onze Zomerbar open van 17u tot 23u. Kom genieten van een lekker drankje of zomerse snack op ons terras en in onze tuin. Elke week plannen we één of meerdere activiteiten: film, concert, feest, poëzie, docu ... Voor kinderen voorzien we vaak een leuke activiteit en iedere week een speelhoekje.

Music-O-Bar

Twee keer per maand brengen wij muzikaal talent van Brusselse bodem naar de bar van Elzenhof. De concerten starten steeds om 20u30.

Boeren & Burenbar - Bar de la Ruche

Elke vrijdag is de bar van GC Elzenhof open van 17:00u tot 22.30u. Lekkere hapjes en tapjes worden u aangeboden met producten van Buurderij Elzenhof. De tuin met speeltuin voor kinderen is dan ook open. Iedereen welkom!

Café Congé

Eind juni toveren we de tuin van Elzenhof gedurende één avond om tot een heuse zomerbar met party en dit in een bepaald thema. Met loungegarden, kinderanimatie, concerten en DJ’s in de tuin, cocktailbar en food, een dansinitiatie en visuals. 

Deze activiteiten staan open voor iedereen, zijn meertalig en kosteloos! Kom dus zeker eens een kijkje nemen!
 

OPROEP

  • Heb je zin om de barploeg van Elzenhof te komen versterken?
  • Heb je zin om iets te organiseren in de bar?

Meer info: myriam.saenen@vgc.be of 02 648 20 30

Fotogalerij: 
Serre
Café Congé
Zomerbar