Babytheek openingsfeest

Publicatiedatum: 
Donderdag, 3 mei 2018 - 10:48

Maak kennis met de allereerste Babytheek in België die de deuren opent op woensdag 23 mei in het Elzenhof.

EH

De Babytheek geeft Brusselse spruitjes een duurzame start. Het is een handig uitleensysteem voor babyspullen die je slechts kort nodig hebt. Of je nu klein woont, slechts enkele keren per jaar je nichtje op bezoek hebt, een beperkt budget hebt of radicaal wil kiezen voor minder spullen,… De Babytheek is het antwoord voor iedereen die op zoek is naar duurzaam babymateriaal.

Op 23 mei vieren we de geboorte van dit sociale en ecologische project met een echte babyborrel in het Elzenhof. Je bent welkom om eens een kijkje te komen nemen of ontleen als eerste babyspullen voor jouw kleine spruit. In onze bar (of bij goed weer in de tuin) zullen we het glas heffen op alle donateurs en partners die de Babytheek mogelijk gemaakt hebben.
Meer info vind je op het Facebook Event en op de website. Wie benieuwd is naar het aanbod kan ook al eens een kijkje nemen in de catalogus (work in progress!).

De Babytheek is een project van Netwerk Bewust Verbruiken en GC Elzenhof met steun van VGC, Gemeente Elsene, BePlanet, Repair Together.