Decoreren iets voor jou?

Publicatiedatum: 
Woensdag, 4 oktober 2017 - 12:03

Ben jij ook zo iemand die graag sfeer creëert in huis door een boeketje hier, een leuke lamp daar of een mooi tapijt hier en schattige kussens daar? Of ben je iemand die wel wat meer praktijk wil opdoen wat binnenhuisinrichting betreft?

bar decoratie

Dan ben je van harte welkom op woensdag 18 oktober 19u30 in de bar van Elzenhof. Dit wordt ons werkterrein! Op deze eerste bijeenkomst gaan we ons buigen over de herfst/winter-inrichting van de bar.

Samen gaan we  op zoek naar de sfeer die we willen creëren. Dan kijken we welke voorwerpen en kleuren er kunnen bijdragen tot deze sfeer. We snuffelen nog even naar bruikbare decoratiestukken die in Elzenhof bewaard worden. En bepalen welke stukken er nog ontbreken.

Deze stukken kunnen we soms kant en klaar in de natuur vinden, soms kan je met een beetje creativiteit tweedehandsstukken een nieuw leven geven, een plankje zagen, een likje verf hier en daar, een kussen maken van die oude wollen trui of  dat glazen lampenkapje met wat cement omtoveren tot een sfeervol theelichtje...of landschappen maken met spruitjes en broccoli...of

Je hebt het al begrepen. Er zal nog een workshop (of twee of drie) aan vast hangen. Die workshops zijn gratis en staan open voor iedereen. Wat we zullen maken is nog even een verrassing maar wat zeker is: we gaan samen een gezellig warm najaar tegemoet!

Inschrijven via GC Elzenhof - 02 648 20 30 - elzenhof@vgc.be - GRATIS