Foto-expo 'My Fair Baby'

Publicatiedatum: 
Woensdag, 22 februari 2017 - 01:33

Van 3.02 tot 3.03 loopt de foto-expo My Fair Baby in GC Elzenhof. Een intieme kijk in het leven van jonge ouders en hun baby's wereldwijd, gezien door de ogen van vier fotografen.

My fair baby

Hoe krijgen baby's in andere werelddelen een badje? Spelen ze met hetzelfde speelgoed? En waar doen ze hun middagdutje? My Fair Baby vroeg vier fotografen uit verschillende landen - India, Kameroen, Mexico en België - om de dagelijkse bezigheden van jonge ouders en hun baby's vast te leggen. Meer info: https://www.bewustverbruiken.be/artikel/foto-expo-babys-de-hele-wereld

My Fair Baby is een nieuw project dat jonge ouders tips geeft voor duurzame keuzes rond geboortekaartjes, doopsuiker, verzorging, voeding, kleding, kamerinrichting, mobiliteit en speelgoed voor hun kleine spruit. Netwerk Bewust Verbruiken, De Gezinsbond, Fairtrade Belgium en Vredeseilanden slaan hiervoor de handen in elkaar. Blogster en toekomstige mama Mme Zsazsa is fiere meter.
Meer info over My Fair Baby.

Op 06.05 komt My Fair Baby naar Café-O-Lait in Elzenhof. Meer info 

De expo is nog  te bezichtigen tot 03.02 tijdens de openingsuren van GC Elzenhof. Dagelijks tot 20:00. Zondag tot 18:00.