#iedereensuperheld

Publicatiedatum: 
Maandag, 6 april 2020 - 03:06

Sinds enkele weken zijn er uitzonderlijke maatregelen van kracht waarmee we de verspreiding van het coronavirus willen afremmen en kwetsbare personen willen beschermen. Dit vraagt natuurlijk van iedereen een enorme bijdrage!

Wil je graag samen met ons iedereen bedanken voor zijn/haar bijdrage? 

Dit kan via de actie #Iedereensuperheld

superheld

Fleur je straat op! Kleur de superheld prent in met vrolijke kleuren en hang ze voor je raam. Zo steek je een hart onder de riem van alle hulpverleners, postbodes, winkeliers, chauffeurs van het openbaar vervoer, vuilnismannen... Kortom iedereen die zich in deze coronatijden extra inzet voor ons allemaal. En natuurlijk ook voor jezelf, alle buren en gewoonweg iedereen die binnen blijft en zo zorg draagt voor elkaar!

#samensterk in #XLmabelle 

Niet zo veel zin om te kleuren? Maar wel om je steun of dank te tonen? Op de achterkant van de kleurplaat kan je een boodschap neerschrijven en deze kan je voor je raam hangen. Dit kan een slogan, gedicht, foto, tekening, .... zijn.

Klaar? Neem een foto van je raam en bezorg ons deze via elzenhof@vgc.be of post het op facebook met vermelding #iedereensuperheld.

Facebook

 

De kleurplaat vind je in bijlage:

 

Bijhorende documenten: 
AttachmentSize
PDF icon kleurplaat_iedereensuperheld.pdf1.24 MB