KA Etterbeek & Piazza nemen GC Elzenhof in

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 24 oktober 2017 - 03:03

Voor de derde maal is het cultureel laboratorium Piazza dell’Arte eind oktober neergestreken in GC Elzenhof. Een week lang nemen ze het huis in en werken ze met de leerlingen van de 2de en 3de graad Humane Wetenschappen van KA Etterbeek rond een thematisch kunstatelier. Dit jaar is het onderwerp “Tijd”. Iedereen welkom op het toonmoment op vrijdag 27.10.

piazza

Voor de derde maal strijkt het cultureel laboratorium Piazza dell’Arte eind oktober neer in KA Etterbeek om er drie dagen lang met de leerlingen van de 2de en 3de graad Humane Wetenschappen te werken rond een thematisch kunstatelier. Dit jaar is het onderwerp “Tijd”.

De leerlingen gaan ermee aan de slag in hun kunstateliers, samen met een team van professionele kunstenaars. De wisselwerking tussen verschillende ateliers, tussen goede ideeën en gemotiveerde jongeren leidt telkens tot verbluffende resultaten. Op het einde van het project komt alles samen in een boeiend en multimediaal toonmoment waar de creaties en hun scheppers kunnen schitteren voor een publiek van medeleerlingen, ouders, vrienden, leerkrachten, buurtbewoners,...

Iedereen is van harte welkom op het toonmoment in GC Elzenhof op vrijdag 27 oktober van 19 tot 21 uur!