Meebouwen aan U GARDEN? – de collectieve tuin op de See U-site

Publicatiedatum: 
Woensdag, 9 oktober 2019 - 12:20

U Garden is de collectieve tuin van Elzenhof door en voor buurtbewoners op de SEE U-site. Heb je zin om mee te bouwen aan deze tuin? Iedereen die wil meehelpen - voor een keertje of vaker - is zeer welkom!

SEE U GARDEN

U Garden is de collectieve tuin van Elzenhof door en voor buurtbewoners op de SEE U-site. U Garden is een collectieve (moes)tuin, maar wie wil kan ook een privéperceeltje bewerken. Een bijzondere serre-constructie zal dienen om water te recupereren, maar wordt ook een heerlijk rustige zitplek temidden van het groen.

Zin om mee te bouwen aan deze collectieve tuin? Zowel samen tuinieren als je eigen idee uitwerken is mogelijk. Ook wie maar een keertje wil meehelpen is zeer welkom.

Tijdens twee tuinwerkdagen geven we nu al een groene dimensie aan onze tuin. Wie zin heeft om af te komen (voor een uurtje of langer) mag dit altijd laten weten: lien.robin@vgc.be.

Tuinwerkdag I - Za 26.10 - van 10u tot 15u
Bloembollenplantdag, voor een kleurrijk verrassingseffect in het voorjaar! We bouwen ook verder aan de levende wilgentakomheining en maken leistokken voor klimplanten.

Tuinwerkdag II - Za 9.11 van 10u tot 15u 
Herftstplantdag, we planten enkele wintergroenten zoals ajuin, look, … voor onze eerste voorjaarsoogst!  

Adres: See U-site, Kroonlaan 227, 1050, Elsene/
Wie wil mag bloembollen meenemen!