Muziek in het Zoniënwoud

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 17 april 2018 - 04:01

Zoniënmars-Zoniënklanken is een groot wandelevenement met muzikale intermezzo's in het Zoniënwoud. Trek je wandelschoenen aan en kies een wandeling van 5,10, 15 of 20 km. Spits je oren en geniet van de mooiste wereldse klanken, geselecteerd door Muziekpublique.

Zoniënmars

Brussel, geen natuur? Het Zoniënwoud staat voor meer dan vierduizend ha bos, honderdduizenden bomen, vijf natuurreservaten en dieren zoals de Koreaanse eekhoorn, tjiftjaf of vuursalamander.

Tijdens Zoniënmars-Zoniënklanken kan je kiezen tussen vier wandelroutes (5, 10, 15 en 20 km), dwars door het Zoniënwoud.

Op de routes kan je genieten van muzikale intermezzo's in het bos. In samenwerking met Muziekpublique selecteerden ze ook dit jaar de mooiste wereldse klanken, gespeeld door 5 bands/artiesten: met het Gueladio Bâ trio (Mauretaanse zang, gitaar en hoddu), met het ensemble Muziekpublique o.l.v. Jonas Malfiet en Rebecca Bogaert (Folk), met Neboa (Galicische zang en muziek), met het Gerardo Agnese trio (tango met Argentijnse bandoneon) en het Antonio Segura duo (Flameco). 

Meer weten over Zoniënmars-Zoniënklanken

Praktische info

Zoniënmars-klanken is een project van GC WaBo in samenwerking met GC Op-Weule, GC Den Dam, GC Kontakt, VGC-Sportdienst, Wandelsport Vlaanderen, Zoniënwoud en Muziekpublique.