Vacature tweetalig communicatiemedewerker Cultuurdienst Elsene

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 13 augustus 2019 - 04:14

Voltijds contract van onbepaalde duur.

Elsene is de culturele gemeente bij uitstek. Je kan er genieten van een rijke cocktail aan theaters, bioscopen, centra, bibliotheken en boekhandels, galerijen en uitgaansgelegenheden; aantrekkingspolen zijn Matonge, Flagey, Châtelain, La Cambre en de universiteitswijk.
Cultuurcommunicatie is daarom zeer belangrijk maar tegelijk complex door de grote hoeveelheid spelers. Beide diensten cultuur (Nederlandstalig en Franstalig) willen voortaan de handen in elkaar slaan en een effectieve cultuurcommunicatie uitbouwen.

 

elsene

Jouw missies:

  • Je evalueert de huidige kanalen die door beide diensten cultuur worden ingezet net als hun communicatiepraktijk.
  • Je staat in voor de coördinatie van een gemeenschappelijk gemeentelijk communicatieplan van de diensten cultuur voor de culturele partners in Elsene. Hiervoor werk je samen met de dienst Informatie van de gemeente. Het communicatieplan omschrijft de doelgroep die je wenst te bereiken alsook de gekozen mediamix.
  • Je garandeert de dagelijkse uitvoering van dit communicatieplan in samenwerking met je collega’s uit de diensten cultuur en het lokale partnernetwerk. Je kan daartoe de realisatie van drukwerk uitvoeren en je beheert de online communicatiekanalen.
  • Je staat in voor de degelijke en innovatieve verspreiding van de informatie en versterkt daarbij de zichtbaarheid van de culturele activiteiten van de diensten cultuur en hun culture partners op het terrein.
  • Je werk samen met externe of bovenlokale communicatiepartners en bekijkt welke aspecten van het communicatiebeheer moeten worden uitbesteed via overheidsopdrachten, projectoproepen of andere vormen van samenwerking. 

Interesse?

Stuur vandaag nog jouw cv en motivatiebrief naar nathalie.reubens@elsene.brussels en vervoeg één van de leukste teams van Elsene! 

Extra info:

http://bit.ly/2YLRdZX