Wil jij Brussel beter, mooier en slimmer maken?

Publicatiedatum: 
Maandag, 6 maart 2017 - 10:43

Wil jij Brussel beter, mooier en slimmer maken? Samen met je vereniging, organisatie, school, wijk of burgercollectief? VGC lanceert de tweede editie van de projectoproep ‘Bruss-it'. Voor wie al een concreet idee heeft is er een feedbackmoment in GC Elzenhof op 22.03.

 
Bruss it
 
Met de tweede editie van de projectoproep ‘Bruss-it’ ondersteunt de VGC projecten rond sociale stadsinnovatie. Sterke projecten rond gemeenschapsvorming in de gedeelde ruimte kunnen een subsidie tot 15.000 euro krijgen. Een projectaanvraag indienen kan tot en met 19 april 2017. Je vindt het aanvraagformulier hier.
 
Wil je meer informatie?
Ga dan naar het infomoment op dinsdag 14 maart. Je krijgt er uitleg over het thema en de criteria van de projectoproep. En je krijgt antwoorden op al je vragen. Schrijf je in via de website.
 
Heb je al een projectidee en wil je graag feedback?
Ga dan naar een feedbackmoment op 22.03 in GC Elzenhof. Je stelt er je projectidee kort voor en je krijgt feedback. Je kan er ook ideeën uitwisselen en netwerken met andere aanwezigen. Schrijf je in via de website.
 
Surf naar www.brussit.be voor meer info. Je vindt op de website ook een overzicht van de projecten die in 2016 een ‘Bruss-it’-subsidie kregen. Het laatste nieuws over deze projectoproep vind je op Facebook.